نقد و بررسی
پکیج اقتصادی 12 تایی شیر خشک ارگانیک شماره یک هیپ Hipp
پکیج اقتصادی 12 تایی شیر خشک ارگانیک شماره یک هیپ Hipp
شیر خشک کمبوبیوتیک هیپ به راحتی قابل هضم است و مطابق با نیازهای ویژه تغذیه ای شیرخواران فرموله شده است. از بدو تولد به بعد به عنوان تغذیه انحصاری شیرخوار یا تکمیل تغذیه با شیر مادر استفاده می شود. مانند شیر مادر به دفعات و به میزان مورد نیاز شیرخواران در هر زمانی که لازم باشد می توانید کودک را تغذیه نمایید. شیر مادر بهترین تغذیه برای نوزاد است، مانند شیر مادر تمامی شیرهای خشک اطفال حاوی کربوهیدرات هستند، لطفا قبل از استفاده از هر نوع شیر خشکی با پزشک مشورت کنید.
شیر خشک کمبوبیوتیک ارگانیک هیپ شماره یک برای کودکان از بدو تولد تا 6 ماهگی طراحی شده است. شما می توانید برای خرید شیر خشک هیپ شماره 2 به وبسایت پارلاک مارکت مراجعه کنید.
شیرخشک هیپ به طور کامل در کشور آلمان تولید می شود و مجموعه پارلاک مارکت این شیرخشک هیپ را از نمایندگی هیپ در ایران تهیه می کند.
روش مصرف شیر خشک کمبوبیوتیک
- دستها را بشویید و تمام ظروف را استریل کنید. آب آشامیدنی تازه را بجوشانید و آن را نگه دارید تا دمای آن به ۵۰ – ۴۰ درجه سانتی گراد برسد.
- مقدار توصیه شده از آب جوشیده را (با توجه به جدول پشت قوطی) در بطری بریزید.
- میزان توصیه شده از شیر خشک را در داخل پیمانه پر کنید و از پشت یک چاقوی تمیز برای صاف کردن سر پیمانه استفاده کنید.
- پودر اضافی را به درون پیمانه فشار ندهید، سپس محتوای پیمانه را به داخل بطری بریزید.
- در بطری را ببندید و به خوبی تکان دهید.
- مطمئن شوید محتوی بطری تا رسیدن به دمای مناسب تغذیه، خنک شود. (تقریبا ۳۷ درجه سانتیگراد)
روش نگهداری شیر خشک Hipp
این شیر خشک که شیر خشک کمبیوتیک ایرانی می باشد در شرایط مطلوب و سالم از کارخانه تولیدی خارج شده است، لذا حتما قبلا از استفاده اطمینان حاصل کنید که به قوطی آسیبی وارد نشده باشد. بعد از خرید شیر خشک هیپ آن را در جای خشک و در دمای معمولی اتاق نگهداری کنید و از نگهداری در مکان هایی که نوسانات دمایی دارند اجتناب نمایید.
هشدار مصرف شیر خشک هیپ
لطفا به راهنمای آماده سازی شیر خشک هیپ 1 کمبیوتیک با دقت توجه کنید زیرا آماده سازی شیر به روش نادرست یا نگهداری شیر آماده شده برای مدت طولانی به دلیل امکان رشد باکتری های مضر می تواند برای سلامتی کودک خطرناک باشد. به همین دلیل همیشه در کوتاهترین زمان ممکن قبل از تغذیه کودک، شیر را تهیه نمایید. باقی مانده شیر را مصرف نکنید. شیشه شیر و سر پستانک را به خوبی بشویید. لطفا شیر را در مایکروویو گرم نکنید (به دلیل احتمال خطر سوختگی برای کودک) درب قوطی را پس از هر بار استفاده به خوبی ببندید، و تا سه هفته بعد از باز شدن درب قوطی، شیر خشک ایرانی هیپ را استفاده نمایید. برای جلوگیری از آسیب دیدن باکتری های طبیعی اسید لاکتیک (لاکتوباسیل)، لطفا شیر خشک را با آب خیلی داغ آماده نکنید.
0دیدگاه کاربران