نقد و بررسی
ویفر با روکش شکلات اولکر Ulker
ویفر با روکش شکلات اولکر Ulker
ویفر با روکش شکلات اولکر ulcer از کرم فندق، روغن نباتی، امولسیفایر، طعم مصنوعی، مواد جامد کاکائو، آرد گندم، شکر، کره کاکائو، پودر شیر، توده کاکائو، نمک و عامل تقویت کننده تشکیل شده است.
در روکش شکلاتی محصول از مقدار قند کمتری استفاده شده است و از روغن های کم ترانس استفاده میشود. این ویفر را به دور نور و رطوبت قرار دهید و در دمای ۱۸-۲۲ درجه سانتی گراد قرار گیرد. در آن از چربی و مواد افزودنیه گوشتی و شیر و مشتقاتش نیست
0دیدگاه کاربران