چای سبز ماچا لاته 12 عددی کافه آرت CafeArt
چای سبز ماچا لاته کافه آرت CafeArt فقط از پودر چای سبز تهیه می شود . این چای با ظرافت با شکر ریز و خامه دم کرده تهیه شده است . این محصول به افزایش قدرت هضم و پاکسازی منظم گوارش کمک می کند و دارای خواص آنتی اکسیدانی برای یک سیستم ایمنی سالم با حذف سموم از بدن و به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند است و به کاهش وزن اضافی کمک می کند .
جهت خرید قهوه فوری 3 در 1 لاته 15 عددی کافه آرت CafeArt کلیک کنید
مشخصات چای سبز
- حاوی ساشه 12 عددی
- کشور سازنده : مالزی
- دارای خواص آنتی اکسیدان
- کمک به کاهش وزن
چای سبز نوعی چای است که از برگها و جوانههای کاملیا سیننسیس تهیه میشود که فرآیند پژمردگی و اکسیداسیون مشابهی را که برای تهیه چای اولانگ و چای سیاه انجام میشود، طی نکرده است. منشا چای سبز چین است و از آن زمان تولید و تولید آن به کشورهای دیگر آسیای شرقی گسترش یافته است. انواع مختلفی از چای سبز وجود دارد که به طور قابل توجهی بر اساس انواع C. sinensis مورد استفاده، شرایط رشد، روش های باغبانی، پردازش تولید و زمان برداشت متفاوت است.
دم کردن یا دم کردن، فرآیند تهیه چای از برگ ها و آب داغ است که معمولاً با استفاده از 2 گرم (0.071 اونس) چای در هر 100 میلی لیتر (3.5 میلی لیتر فل اونس؛ 3.4 فنجان اونس آمریکا) آب (H2O) یا حدود 1 قاشق چای خوری چای. چای سبز در هر فنجان 150 میلی لیتری. دمای شیب از 61 درجه سانتیگراد (142 درجه فارنهایت) تا 87 درجه سانتیگراد (189 درجه فارنهایت) و زمان تند شدن از 30 ثانیه تا سه دقیقه متغیر است.
به طور کلی، چایهای سبز با کیفیت پایینتر گرمتر و طولانیتر میشوند، در حالی که چایهای با کیفیت بالاتر خنکتر و کوتاهتر هستند، اما معمولاً چندین بار (معمولاً 2 تا 3 بار). چایهای باکیفیتتر مانند gyokuro از برگهای چای بیشتری استفاده میکنند و چندین بار برای مدت کوتاهی خیسانده میشوند. دم کردن بیش از حد گرم یا طولانی منجر به آزاد شدن مقادیر بیش از حد تانن می شود که صرف نظر از کیفیت اولیه، منجر به دم کردن تلخ و قابض می شود. طعم دم کرده نیز تحت تأثیر تکنیک خیساندن است. دو روش مهم این است که برای جلوگیری از سرد شدن فوری چای، ظرف خیسانده را از قبل گرم کنید و برگ های چای را در قابلمه بگذارید و در حین مصرف به تدریج آب داغ بیشتری اضافه کنید
0دیدگاه کاربران